Croatian(HR)English (United Kingdom)German
Doprinosom i podrškom osnažujemo mlade šahiste!

 

Mali šahisti

 

Svoju privrženost razvoju šaha pokazali smo doniranjem financijskih sredstava za šahovske turnire, koji su se održali 3. i 10. lipnja u Rijeci i u Zagrebu na čelu s klubom Mali šahisti.

 

Na turnirima ukupno je sudjelovalo 399 djece, a donacija je iskorištena za nabavu nove opreme i proširenje programske ponude kluba. Naš doprinos uvelike je donio klubu i omogućio mu da nastavi svoju misiju pružanja sigurnog i obrazovnog prostora za djecu za učenje i igranje šaha.

 

Naša podrška nije bila od koristi samo igračima, već je pomogla i promicanju igre šaha u zajednici. Ovo je ujedno i dokaz naše predanosti napretku sporta i rastu zajednice.

 

Iduća serija turnira kreće već u rujnu i listopadu.

 

Djeca mogu postati dio kluba tako da roditelji kontaktiraju klub na broj 0916032508 ili da popune prijavnicu na www.damaikralj.com .

 

Ovim putem pozivamo i druge na donaciju klubu. Svaki iznos, koliki god bio, može promijeniti živote ovih mladih šahista. Podržavajući klub, donatori pomažu u njegovanju ljubavi prema učenju i strateškom razmišljanju kod sljedećih generacija.

 

Ne samo da klub Mali šahisti pruža vrijednu uslugu zajednici, već ima i potencijal za stvaranje budućih šahovskih prvaka. Uz pomoć velikodušnih donatora, klub će još godinama moći nastaviti svoj važan posao.

 

Zato se svi zajedno okupimo i podržimo ovu prekrasnu akciju donirajući koliko god možemo!

 
Joomla SEO powered by JoomSEF

Newsletter

TISKARA GRAFING
offset & digital print

 

Olipska 7 / 10000 Zagreb
T: (0)1 618 0 618
F: (0)1 618 9 020
grafing@tiskara-grafing.hr


OIB: 71087077372

 

Go green, keep it on the screen
& think before you print!