Croatian(HR)English (United Kingdom)GermanNOVI POGON

Tiskara Grafing proširila je kapacitete novim pogonima i stroijnim parkom.

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

 

01_djelatnici.jpg
02_djelatnici.jpg
03_djelatnici.jpg
kat.jpg
ljepilica.jpg
prizemlje.jpg
rezacica.jpg
skladiste.jpg
speedmaster1.jpg
speedmaster2.jpg
stanca.jpg
 
POLITIKA KVALITETE I OKOLIŠA

Primjenom norme EN ISO 9001:2015 i ISO 14001:2015, SUSTAVA UPRAVLJANJA KVALITETOM I OKOLIŠEM, Uprava tvrtke odabrala je sljedeću politiku kvalitete i okoliša:

 

POLITIKA KVALITETE I OKOLIŠA (PDF dokument)

 
filozofija

Svim zaposlenicima tvrtke Grafing svakodnevni cilj u proizvodnim procesima kvaliteta je krajnjeg produkta i zadovoljstvo klijenta. Mlada i dinamična ekipa spremna je brzo i kvalitetno riješiti i najkompleksnije zadatke.

 

Naše usluge ne ograničavamo na samu produkciju. Stručnost i znanje naših zaposlenika plod su dugogodišnjeg iskustva i kontinuiranog ulaganja u ljude. Zato kao dodanu vrijednost vidimo spremnost da u svakom momentu s našim kupcima podijelimo stečena znanja, te stručnim savjetom bezrezervno na najkvalitetniji mogući način pomognemo oko realizacije naručenih proizvoda.

 

Osim ulaganja u znanje jednako važnim smatramo i ulaganje u tehnologiju. Rezultat takvog pristupa je kontinuirano praćenje novih tehnologija i implementacija istih u naše proizvodne procese.


Uz ulaganje u znanje i tehnologiju posebnu pozornost dajemo zaštiti okoliša odnosno okružja u kojem živimo i radimo. Zato primjenjujemo čiste tehnologije kako bi utjecaj naših proizvodnih procesa na okoliš sveli na najmanju moguću mjeru.

 
Kratka povijest tvrtke

Tiskara Grafing na tržištu se nalazi već 25 godina. Tvrtku koja je u samim počecima nudila samo usluge sitotiska i izrade žigova osnovao je Željko Cizel sa svojim sinovima Sašom i Sinišom.

 

Daljnjim predanim radom, Saša i Siniša Cizel stvorili su proizvodni pogon koji danas čini zaokruženu tehnološku cjelinu s 45 zaposlenih, koja omogućuje realizaciju ukupnog procesa za proizvodnju ambalaže i ostalih tiskanih proizvoda.


Trud koji su klijenti prepoznali i nagradili svojim povjerenjem, te stalno unapređivanje djelatnika, opreme i  tehnoloških procesa osnova su za daljnje postizanje izvrsnih poslovnih rezultata i kontinuirani rast.

 
<< Početak < « 1 2 » > Kraj >>
Stranica 1 od 2
Joomla SEO powered by JoomSEF

Newsletter

TISKARA GRAFING
offset & digital print

 

Olipska 7 / 10000 Zagreb
T: (0)1 618 0 618
F: (0)1 618 9 020
grafing@tiskara-grafing.hr


OIB: 71087077372

 

Go green, keep it on the screen
& think before you print!