Croatian(HR)English (United Kingdom)German

Kodeks ponašanja dobavljača 2023 - Grafing

 

Ovaj dokument opisuje naša očekivanja i zahtjeve za sve naše dobavljače u pogledu etičke, društvene i ekološke odgovornosti.

Predani smo suradnji s dobavljačima koji dijele naše vrijednosti i nastoje održati visoke standarde u svojoj poslovnoj praksi.

Pridržavajući se ovog kodeksa ponašanja, možemo osigurati promicanje održivog i odgovornog lanca opskrbe.

 

Kodeks ponašanja dobavljača 2023 Supplier code of conduct 2023 Verhaltenskodex fur Lieferanten 2023

 

 
AAA Certifikat bonitetne izvrsnosti

Tiskara Grafing je ponosni nositelj AAA Certifikata bonitetne izvrsnosti, međunarodno priznate oznake izvrsnosti poslovnog subjekta, koji je dodatna potvrda našeg dugogodišnjeg sustavnog, kvalitetnog i uspješnog poslovanja, te nas kao certificiranu tvrku svrstava u sam vrh domaćeg gospodarstva, uz bok tvrtkama iz Europske unije.

Certifikat bonitetne izvrsnosti jedan je od najvažnijih europskih standarda kojima se definira kvaliteta poslovanja i dugogodišnja je međunarodna praksa koja nositeljima certifikata osigurava ugled i prednost u odabiru u odnosu na ostala poduzeća iz segmenta njihovog poslovanja. Ujedno klijentima i partnerima potvrđuje sigurnost poslovanja kako iz perspektive financijske sposobnosti tako i iz perspektive odgovornog poslovanja.

 

 

AAA Certifikat bonitetne izvrsnosti

 

 

Bonitetna ocjena izvrsnosti

Bonitetna ocjena izvrsnosti predstavlja natprosječnu bonitetnu vrijednost poslovnog subjekta. Temeljena je na financijskim izvještajima subjekta za posljednju poslovnu godinu i predviđa sigurnost rada u sljedećih dvanaest mjeseci.

Ovaj certifikat, kao i široki spektar stečenih referenci i naše dugogodišnje profesionalno iskustvo, dokaz su da je Grafing tiskara na koju se u svakom pogledu možete u potpunosti osloniti prilikom realizacije i najkompleksnijih projekata.

Certifikat bonitetne izvrsnosti dodjeljuje međunarodna organizacija Bisnode koja spada među najveće europske pružatelje usluga poslovnih i bonitetnih informacija sa sjedištem u Stockholmu. Bisnode je na europskom tržištu informacija prisutna od 1981. godine i okuplja više od 3000 stručnjaka iz 19 europskih država.

 
Digitalna izvrsnost

 

Digitalna izvrsnost, društveno odgovorno poslovanje i #ZeleniCertifikat temelji su na kojima gradimo poslovanje.

Dokazali smo da su briga o okolišu,  ulaganje u zaposlenike i održivo poslovanje rješenje za zelenu budućnost koju ćemo zajednički izgraditi.

#ZeleniCertifikat #event #mojERačun #AerodromLučko

 
Potpora iz Europskog fonda za regionalni razvoj

 

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

 

Naziv projekta: Nabava strojeva za izvršavanje najkompleksnijih zadataka u tiskarskoj industriji

 

Kratki opis projekta: Dana 04.06.2019. obrt Grafing, vl. Siniša Cizel potpisao je s Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta te Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije, Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava u svrhu provedbe projekta pod nazivom „Nabava strojeva za izvršavanje najkompleksnijih zadataka u tiskarskoj industriji“, referentna oznaka ugovora KK.03.2.1.15.0098. Provedba projekta sufinancirana je iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova u financijskom razdoblju 2014.-2020.

Temeljem ovog projekta ispunit će se sljedeći ciljevi: rast konkurentnosti, povećanje kapaciteta proizvodnje, proširenje proizvodnog asortimana, proizvodnja novih proizvoda (bookleta) koji se za sada ne proizvode u Hrvatskoj, jačanje tehnoloških mogućnosti i znanja, edukacija ljudskih potencijala, otvaranje novih radnih mjesta te rast prihoda od prodaje i izvoza. Ciljne skupine projekta su: kupci, dobavljači, zaposlenici i lokalna zajednica.

 

Ciljevi projekta: Poslovni i marketinški ciljevi su povećanje prihoda od prodaje za 31% 2022. godine u odnosu na 2017., povećanje prihoda od izvoza za 31% 2022. godine u odnosu na 2017. godinu, otvaranje 12 novih radnih mjesta do 2022. godine u odnosu na 2017. godinu, marketinška obrada tržišta putem direktne prodaje i promocije putem web stranice, osiguranje kvalitete novih proizvoda i pruženih usluga te orijentacija na ciljano tržište u Hrvatskoj i inozemstvu.

 

Očekivani rezultati projekta:

- Povećanje prihoda od prodaje
- Povećanje prihoda od izvoza
- Otvaranje novih radnih mjesta

 

Ukupna vrijednost projekta: 19.414.136,25 kn

EU sufinanciranje projekta: 8.813.317,25 kn

Razdoblje provedbe projekta: 13.05.2019. do 13.05.2022.

 

Kontakt osoba za više informacija: Darija Kukec, e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , tel: + 385 16189014

Više informacija na www.strukturnifondovi.hr i https://strukturnifondovi.hr/natjecaji/izgradnja-i-opremanje-proizvodnih-kapaciteta-msp-kk-03-2-1-15/

 

Sadržaj ove publikacije isključiva je odgovornost obrta Grafing, vl Siniša Cizel.

 


 
Page 1 of 2
Joomla SEO powered by JoomSEF

Newsletter

TISKARA GRAFING
offset & digital print

 

Olipska 7 / 10000 Zagreb
T: (0)1 618 0 618
F: (0)1 618 9 020
grafing@tiskara-grafing.hr


OIB: 71087077372

 

Go green, keep it on the screen
& think before you print!