Croatian(HR)English (United Kingdom)German

Tiskara Grafing sponzor na devetom izdanju međunarodne manifestacije!

 

9 Hakl na taksiju

 

Bila nam je čast podržati 9. Hakl na taksiju i njegovu misiju da okupi više od 200 odličnih igrača iz Hrvatske, Italije, Španjolske, Crne Gore, Srbije te BiH.

 

9 hakl na taksiju

 

Za organizaciju se kao i prethodnih godina pobrinula ekipa iz sportsko rekreativne udruge Hakl na taksiju, Ivan Krizmanić, Ivan i Petar Mažar, Marko Ereš i Mihovil Merda.

 

Kao tvrtka, vjerujemo u važnost uključenosti zajednice i bili smo oduševljeni što imamo priliku doprinijeti tako pozitivnoj i utjecajnoj manifestaciji.

 

Radujemo se nastavku podržavanja ovakvih inicijativa u budućnosti i zahvalni smo na prilici da budemo dio nečeg tako posebnog.

 

9 hakl na taksiju

 

Odličnu atmosferu pogledajte klikom na poveznicu:

https://www.youtube.com/watch?v=XJVbinijPgw

 
Od papira do podija: Hoopfest 2023.

 

Hoopfest 2023.

 

Odigrali smo ključnu ulogu u potpori organizacije Hoopfesta 2023! Kao jedna od najvećih tiskara na ovom području, bili smo u mogućnosti osigurati visokokvalitetne materijale po narudžbi za događaj koji su pridonijeli njegovom uspjehu.

 

Bili smo u mogućnosti izraditi poklon bonove koji su bili bitni za događaj. Blisko smo surađivali s organizatorima kako bi osigurali da materijali budu otisnuti prema njihovim specifikacijama i da budu isporučeni na vrijeme.

 

Zahvaljujući njihovim naporima, Hoopfest 2023. bio je ogroman uspjeh, a tisuće ljudi iz cijelog područja došli su uživati ​​u svečanostima.

 

I ovoga puta pokazali smo svoju predanost podršci lokalnim događanjima i organizacijama:

U ime cijelog organizacijskog tima, od srca hvala na podršci za naš Hoopfest 2023.
Iako nam je oba dana u nekom trenutku padala kiša i malo nam pokvarila planove, ponosni smo na turnir kojeg smo imali, a po svemu sudeći on je bio najveći i najjači do sada.
– Siniša Brčina, organizator.

 
Doprinosom i podrškom osnažujemo mlade šahiste!

 

Mali šahisti

 

Svoju privrženost razvoju šaha pokazali smo doniranjem financijskih sredstava za šahovske turnire, koji su se održali 3. i 10. lipnja u Rijeci i u Zagrebu na čelu s klubom Mali šahisti.

 

Na turnirima ukupno je sudjelovalo 399 djece, a donacija je iskorištena za nabavu nove opreme i proširenje programske ponude kluba. Naš doprinos uvelike je donio klubu i omogućio mu da nastavi svoju misiju pružanja sigurnog i obrazovnog prostora za djecu za učenje i igranje šaha.

 

Naša podrška nije bila od koristi samo igračima, već je pomogla i promicanju igre šaha u zajednici. Ovo je ujedno i dokaz naše predanosti napretku sporta i rastu zajednice.

 

Iduća serija turnira kreće već u rujnu i listopadu.

 

Djeca mogu postati dio kluba tako da roditelji kontaktiraju klub na broj 0916032508 ili da popune prijavnicu na www.damaikralj.com .

 

Ovim putem pozivamo i druge na donaciju klubu. Svaki iznos, koliki god bio, može promijeniti živote ovih mladih šahista. Podržavajući klub, donatori pomažu u njegovanju ljubavi prema učenju i strateškom razmišljanju kod sljedećih generacija.

 

Ne samo da klub Mali šahisti pruža vrijednu uslugu zajednici, već ima i potencijal za stvaranje budućih šahovskih prvaka. Uz pomoć velikodušnih donatora, klub će još godinama moći nastaviti svoj važan posao.

 

Zato se svi zajedno okupimo i podržimo ovu prekrasnu akciju donirajući koliko god možemo!

 
Zaslužena bronca na European Design Awards-u!

 

Studio Tumpic/Prenc - European Design Awards

 

Studio Tumpić/Prenc nedavno je dizajnirao zadivljujući vizualni katalog za Kappo studio koji se nalazi u Rovinju. Bio je toliko impresivan da je studio za svoj rad dobio nagradu, a nastao je u suradnji zajedno s nama. Pobrinuli smo se da finalni proizvod bude vrhunske kvalitete.

 

Kroz dizajn kataloga predstavljeni su oni projekti koji su odraz brige prema krajobrazu, okolišu, potrebama lokalnog stanovništva i poštivanju lokalnih vrijednosti, i to kroz 10 najznačajnijih realiziranih i 10 planiranih projekata studija Kappo.

 

Studio Tumpic/Prenc - European Design Awards

 

Briga o detaljima i kreativnost studija Tumpić/Prenc uz našu pomoć i sugestije, bili su presudni u stvaranju ovako lijepog kataloga. Brončana medalja na ovogodišnjem European Design Awards-u koju je studio dobio zaslužena je i potvrda marljivog rada, kreativnosti i stručnosti i predanosti zanatu.

 

Isto tako, služi kao podsjetnik na važnost suradnje i snagu iznimnog dizajna i tiska.

 

Općenito, uspjeh ovog projekta dokaz je vrijednosti ulaganja u visokokvalitetni dizajn i proizvodnju.

 

Studio Tumpic/Prenc - European Design Awards

 

Veselimo se daljnjim jednako zahtjevnim projektima!

 
Page 1 of 4
Joomla SEO powered by JoomSEF

Newsletter

TISKARA GRAFING
offset & digital print

 

Olipska 7 / 10000 Zagreb
T: (0)1 618 0 618
F: (0)1 618 9 020
grafing@tiskara-grafing.hr


OIB: 71087077372

 

Go green, keep it on the screen
& think before you print!