Croatian(HR)English (United Kingdom)German

AAA Certifikat bonitetne izvrsnosti

Tiskara Grafing je ponosni nositelj AAA Certifikata bonitetne izvrsnosti, međunarodno priznate oznake izvrsnosti poslovnog subjekta, koji je dodatna potvrda našeg dugogodišnjeg sustavnog, kvalitetnog i uspješnog poslovanja, te nas kao certificiranu tvrku svrstava u sam vrh domaćeg gospodarstva, uz bok tvrtkama iz Europske unije.

Certifikat bonitetne izvrsnosti jedan je od najvažnijih europskih standarda kojima se definira kvaliteta poslovanja i dugogodišnja je međunarodna praksa koja nositeljima certifikata osigurava ugled i prednost u odabiru u odnosu na ostala poduzeća iz segmenta njihovog poslovanja. Ujedno klijentima i partnerima potvrđuje sigurnost poslovanja kako iz perspektive financijske sposobnosti tako i iz perspektive odgovornog poslovanja.

 

 

AAA Certifikat bonitetne izvrsnosti

 

 

Bonitetna ocjena izvrsnosti

Bonitetna ocjena izvrsnosti predstavlja natprosječnu bonitetnu vrijednost poslovnog subjekta. Temeljena je na financijskim izvještajima subjekta za posljednju poslovnu godinu i predviđa sigurnost rada u sljedećih dvanaest mjeseci.

Ovaj certifikat, kao i široki spektar stečenih referenci i naše dugogodišnje profesionalno iskustvo, dokaz su da je Grafing tiskara na koju se u svakom pogledu možete u potpunosti osloniti prilikom realizacije i najkompleksnijih projekata.

Certifikat bonitetne izvrsnosti dodjeljuje međunarodna organizacija Bisnode koja spada među najveće europske pružatelje usluga poslovnih i bonitetnih informacija sa sjedištem u Stockholmu. Bisnode je na europskom tržištu informacija prisutna od 1981. godine i okuplja više od 3000 stručnjaka iz 19 europskih država.

 
Grafing, ekologija i ISO certifikati

Grafing, ekologija i ISO certifikati

 

Naša ekološka svijest očituje se u upotrebi suvremene proizvodne tehnologije čiji su negativni učinci na okoliš zanemarivi u odnosu na konvencionalnu izradu tiskovne forme i tiska, te se tako možemo pohvaliti udjelom u očuvanju okoliša.


To su razlozi za investiranje u jedan od najnaprednijih CTP uređaja  Kodak Magnus 400. Bitno je naglasiti da ploča izrađena na CTP uređaju ne zahtjeva kemijsku obradu u razvijačici, već se razvijaju u stroju bez upotrebe dodatnih kemikalija.


Stalnim poboljšavanjem tehnologije, procesa i proizvoda ne samo da ispunjavamo želje i očekivanja kupaca već i sprečavamo onečišćenja, te smanjujemo negativne utjecaje na okoliš na najmanju moguću mjeru poštujući tako zakonske i druge primjenjive zahtjeve.
Veliku važnost pridajemo ekološkoj proizvodnji i zbrinjavanju otpadnog materijala. Sav kemijski i papirnati otpad koji nastaje prilikom proizvodnje naših proizvoda ekološki zbrinjavamo uz pomoć naših partnera.

ISO Certifikati 9001 i 14001

Zbog želje da naši kupci dobiju kvalitetan proizvod što jamči certifikat kvalitete, proizveden uz poštivanje najviših standarda vezanih uz očuvanje okoliša i brige o šumama, odlučili smo implementirati sljedeće certifikate u naš proizvodni proces:

ISO 9001 međunarodna norma koja opisuje sustav upravljanja kvalitetom
Certifikat ISO 9001 dokazuje da je naš sustav upravljanja kvalitetom sukladan zahtjevima iz norme i da je usklađen sa propisima. Certifikat klijentima daje do znanja da tvrtka radi ispunjavanja obveza norme ima implementirane nužne interne procese.

ISO 14001 je međunarodni certifikat koji postavlja zahtjeve za planiranje, uspostavu, primjenu i nadzora  sustava upravljanja okolišem, a  istovremeno daje potrebne smjernice za provedbu istog. Uvođenjem normi ISO 14001 utječe na smanjenje negativnih učinaka na okoliš i rizika od ekoloških incidenata, povećanje sposobnosti brze i učinkovite intervencije te poboljšani ugled i stvaranje povjerenja kod klijenata.

FSC®


FSC® je standard zasnovan na načelima i kriterijima koje uravnoteženo vode brigu o ekonomskim, socijalnim i ekološkim komponentama gospodarenja šumama.
Certifikatom dokazujemo da je drvo kao osnovna sirovina proizvoda nabavljena iz ekološki održivog gospodarenja šumama u skladu sa standardima što znači da su  naši proizvodi napravljeni na način kako je to propisano. Osnovna ideja certifikacije je da će potrošači radije kupiti one proizvode koji potiču iz šuma kojim se gospodari na propisan način, nego proizvode čije porijeklo nije dokazano.

„GRAFING je odabrao FSC® CoC (Chain of Custody) standard i tako prihvatio obvezu obavljanja djelatnosti procesa proizvodnje FSC® 100%, FSC® Mix i FSC® Recycled knjiga, brošura, časopisa, plakata, letaka, naljepnica, blokova, rokovnika, planera, posjetnica, mapa, kalendara, kutija, vrećica i ostalih proizvoda po međunarodnim standardima čiji je osnovni cilj: ekološki odgovorna, društveno korisna i ekonomski održiva proizvodnja.“

 

ISO Certifikati

 
NOVO: Vrhunski digitalni tisak

Digitalni tisak

 

digital_print_1.jpg
digital_print_2.jpg
digital_print_3.jpg
digital_print_4.jpg
digital_print_5.jpg

Grafing je sada u mogućnosti ponuditi i vrhunski digitalni tisak. Meteor DP8700 XL najsvestraniji je stroj za digitalni tisak na globalnom tržištu grafike. Korisnicima nudi mogućnost tiska na široki spektar materijala kao npr.: papir, plastika, koverte, itd.

 

Rezolucija tiska: do 3.600 dpi
Format papira: Min: 100 x 148mm / Max: 330 x 650 mm
Materijali: Papir 70 - 350g / Plastika 100 - 400 µ / Koverte (sa ili bez prozora)

 
Uredski prostori osvanuli u novom ruhu

Uredski prostori Tiskare Grafing

 

office_1.jpg
office_2.jpg
office_3.jpg
office_4.jpg
office_5.jpg

Uredski prostori tiskare Grafing napokon su osvanuli u novome ruhu. Ugodna atmosfera za naše zaposlene, ali i klijente koji nam dolaze u posjetu je zagarantirana. Stil za koji smo se odlučili rezultat je naših pogleda na svijet, a najbolje bi se mogao opisati riječima ART & COOL. Navratite do nas i uvjerite se sami.

 
Joomla SEO powered by JoomSEF

Newsletter

TISKARA GRAFING
offset & digital print

 

Olipska 7 / 10000 Zagreb
T: (0)1 618 0 618
F: (0)1 618 9 020
grafing@tiskara-grafing.hr


OIB: 71087077372

 

Go green, keep it on the screen
& think before you print!